Peugeot AUTÓ-HOF Kft.

Jelenlegi akcióink

Peugeot Plug-In Hybrid modellek

photo

Fedezze fel a PEUGEOT plug-in hibridek nyújtotta új vezetési élményt. Kapcsoljon tisztán elektromos üzemmódba és élvezze az 50 km-es hatótáv nyújtotta előnyöket városban. Hosszú utakon pedig a benzinmotornak köszönhetően nem kell aggódnia az akkumulátor lemerülése miatt . Plug-in hibrid modelljeink kompromisszumok nélkül ötvözik az innovatív designt, a környezetbarát technológiát és a kimagasló kényelmet. Válasszon ízlésének megfelelően elegáns limuzint, praktikus kombit vagy trendi SUV-t.

 

KÍNÁLATUNK

Fedezze fel modelljeinket

 

Új 3008 HYBRID4 és HYBRID, a Plug-in Hybird SUV

Plug-in hibrid kínálatunk SUV tagját valódi kalandokrhoz terveztük, ezért a hagyományos kétkerékhajtás mellett összkerékhajtással is választhatja a jobb úttartás és terepképesség érdekében.

 

 

 

 

 

 

/image/63/8/peugeot-508phev-sw-2019-005-fr.574638.jpg

Új 508 SW HYBRID kombi

A sportos formatervet, a csúcsminőségű kényelmet és a kombik helykínálatát ötvözi a környezetbarát működéssel. Élvezze a nagy csomagtartó és az elektromos üzemmód előnyeit minden útján.

 

 

 

 

 

 

/image/63/7/peugeot-508phev-2019-002-fr.574637.jpg

Új 508 SW HYBRID kombi 
Nyúlánk és elegáns megjelenésével az új 508 HYBRID limuzin valódi társa lesz a mindennapokban. Váltson 100% elektromos hajtásra városban, és haszálja ki a bezinmotor előnyeit hosszabb útjain.

 

 

 

 

 

 

 

 

ELŐNYÖK

SUV PEUGEOT 3008 HYBRID4

Vezetési élmény

Sokoldalú használat és a 100% elektromos hajtás nyújtotta új élmények:
- elektromos üzemmódbani 50 km-es hatótáv,
- sima, gördülékeny vezetés, kevesebb vibráció,
- dinamikus gyorsulás az azonnal rendelkezésre álló nyomaték,
- csendes működés.

 

Takarékosság

Jelentős megtakarítások a használat során: 
- átlag 40%-os üzemanyag-megtakarítási,
- zöld rendszám,
- elektromos üzemmód,
- alacsonyabb fenntartási költségek.

 

Egyszerű használat

Felhasználóbarát funkciók:
- egyszerű töltés,
- teljes feltöltés kevesebb mint 2 órai alatt,
- valós idejű vezetési információk,
- hosszú utak során is teljes szabadság a hagyományos meghajtásnak köszönhetően.

 

PLUG-IN HYBIRD MEGHAJTÁS

HATÉKONYSÁG ÉS TECHNOLÓGIA

/image/63/4/peugeot-508phev-1809tech-316.574634.jpg

Lítium-ion akkmulátor

A rendszer lelke a lítium-ion technológiával készült nagyfeszültségű akkumulátor, mellyel az autó tisztán elektromos üzemmódban nagyobb távolságot is képes megtenni; WLTPi szabvány szerint 40 km-t (NEDC szerint 50 km). Az akkumulátor a második sor ülései alatt kapott helyet, hogy a csomagtartó kapacitása változatlan maradhasson.
Az „e-SAVE” funkció lehetővé teszi, hogy a vezető elektromos energiát tartalékoljoni, melyet menet közben szükség szerint bármikor felhasználhat. 

Motor
A  plug-in hibrid rendszer egy bezinzmotort,  kiviteltől függően egy- vagy kéti elektromotort és egy akkumulátort tartalmaz. A hajtáslánchoz kapcsolódik az új 8 sebességes e-EAT8 automata sebességváltó.
A PEUGEOT 3008 SUV összkerékhajtással is választható.

C02 kibocsátás
A plug-in hibrid technológiával kevesebb mint 49 g/km-re (WLTP)i csökkenthető a CO2-kibocsátás. Tisztán elektromos üzemmódban közlekedve egyáltalán nincs szén-dioxid-kibocsátás.

Regeneratív fékrendszer
Nyerjen vissza energiát a Peugeot plug-in hibrid modelljeivel. A regeneratív féknek köszönhetően a fékezés vagy lassítás közben felszabaduló energiát a rendszer visszatápláljai az akkumulátorba, ezzel növelve a hatótávolságot. 

Üzemanyag fogyasztás 
Az átlagfogyasztás 2,2 l/100 km (WLTP)i, amely akár 40%-os csökkenést is jelenthet egy hagyományos benzinmotorhoz képest. 

 

/image/63/9/peugeot-3008phev-hy4-2019-012-fr.574639.jpgVEZETÉSI MÓDOK

Tapasztalja meg két világ előnyeinek találkozását, melyeket 4 speciális üzemmódban használhat ki. 
- Elektromos
- Hybrid
- Sport
- Komfort

 

 

 

 

FELTÖLTÉS

/image/64/3/peugeot-508phev-1809pb-002.574643.jpg

A Peugeot plug-in hibrid modelleket  úgy terveztük, hogy kényelmesen és egyszerűen tudja feltölteni otthonában, munkahelyén vagy nyilvános töltőoszlopokról. 
 

Otthoni töltés  
Töltse autóját otthonában vagy munkaelyén. A  teljes töltöttségi szint elérésének maximális ideje:
- 7 óra hagyományos aljzatról (8 A, 220 V) standard töltőkábellel
- 4 óra Green’up® típusú megerősített csatllakozóról (14 A, 220 V) standard töltőkábellel
- 1 óra 45 perc az opciósi 7,4 kW-os töltővel és Wallbox segítségével.

 

Nyilvános töltöoszlopok
Autója akkumulátorát a nyilvános töltőoszlopok egyikén is feltöltheti részben vagy egészben. A folyamatosan növekvő hálózatba jelenleg sok magyarországi és több ezer európai állomás tartozik, melyek megtalálásában az autó navigációs rendszere nyújt segítséget.

 

 

VEZETÉSI TANÁCSOK

/image/43/7/peugeot-3008phev-hy4-2019-014-fr.550437.jpg

A környezetbarát vezetési stílussal energiát takaríthat meg, így növelve autója hatótávolságát. 

 
Folyamatos haladás

Ahhoz, hogy csökkentse a felesleges energiafelhasználást, vezetés közben kerülje a gyakori és hirtelen gyorsításokat, fékezéseket. Autópályán is érdemes lassabban mennie, mivel nagyobb sebessénél - a légellenállás miatt - növekszik a fogyasztást és csökken a hatótávolság. 

Motorfék 
A fékpedál helyett - amennyiben a forgalmi szituáció engedi - használjon motorféket, amely a regeneratív fékrendszer miatt hatékonyabb a hagyományos autókénál és a felszabaduló energia tölti az akkumulátort is.

Előfűtés és hűtés
Míg autóját tölti, az előre beállított hőmérsékletre fűtheti vagy hűtheti az utasteret. Ezzel csökkentheti az indulás után felhasznált enerigamennyiséget és nem veszít hatótávolság

Kerekek karbantartása 
Rendkívül fontos, hogy rendszeresen ellenőrízze a gumik állapotát. Ugyanis az elkopott futófelület vagy a nem megfelelő keréknyomás növeli a balesetek kockázatát, és fogyasztásnövekedést okoz, ami csökkenti az elektromos üzemmódban megtehető távolságot. 

 

További kérdése van?

Plug-in hibrid vagy elektromos: melyiket válasszam?

Valójában a hibridek nem jobbak vagy rosszabbak az elektromos autóknál. A két környezetbarát megoldás közül azt érdemes választani, amelyik jobban illiuk a vezetési szokásaihoz és igényeihez. 

Egy elektromos autó jobb választás lehet, ha jellemzően városban közlekedik.

Viszont ha gyakran tesz meg hosszabb utakat, akkor a plug-in hibrid technológia előnyösebb megoldás lehet.Ekkor a  100% elektromos üzemmód (városban) és hibrid üzemmód (városon kívül) közül válasazthat az út típusától függően. 

 

Hogyan működik egy plug-in hibrid rendszer?

A Peugeot plug-in hibrid technológiája egy autóban egyesíti a hagyományos és elektromos hajtás előnyeit. A rendszer két erőforrást használ; egy benzinmotort és - típustól függően - egy vagy két elektromotort. A elektromos meghajtáshoz szükséges energiát egy akkumulátor tárolja, amelyet külső forrásból (konnektor, töltőoszlop) tud tölteni. Így az autó képes akár 50 km-t megtenni tisztán elektromos üzemben,  a hagyományos  hibridek 2-3 km-vel szemben.

 

Az úttípustól és vezetési stílusához igazodva többféle meghajtási mód közül választhat; hybrid, elektromos vagy sport.

 

Fontos a CO2 kibocsátás és fogyasztás?

Az akkumulátornak köszönhetően, egy plug-in hibrid modell akár 50 km-t is képes megtenni tisztán elektromos üzemmódban CO2 kibocsátás nélkül. Válassza az Elektromos módot városi környezetben és a Hybrid üzemmódot városon kívül, hogy optimalizálni tudja a fogyasztást és a hatótávolságo, valamint ezzel párhuzamosan csökkentse a CO2 kibocsátást is.

Kérjen ajánlatot! Jelentkezzen tesztvezetésre!

Peugeot AUTÓ-HOF Kft.

További infó

További akcióink