Peugeot AUTÓ-HOF Kft.

Peugeot haszongépjárművek

Peugeot Boxer

photo

Számos változat, ötféle megengedett össztömeg és hosszúság, hatféle rakodótérméret.


Flottatámogatás már 1 autóra is! 

 

KITERJESZTETT GARANCIA*

2+2 ÉV, 300.000 km futáskorláttal
Peugeot Boxer 2+2 év garanciával
A Peugeot Boxerre most garantáltan számíthat, hiszen a Motorra, a Váltóra és a Turbóra +2 év garanciát kínálunk, 300.000 km futáskorláttal. Autózzon nyugodtan, miközben vállalkozása biztos kezekben van.
  
A  CarGarantie új autókra vonatkozó, kiterjesztett kisteherautó garanciájával a gyártói garancia lejártát követően is megkíméljük a nem várt javítási költségektől. 
 
 
Előnyei:
 
átfogó védelem a javítási költségek ellen
tervezhető költségek és biztonság
európai szintű érvényesség
járműve értékének növekedése
garanciális esetben nincs előleg fizetési kötelezettség

 

MEGBÍZHATÓ 2,2 BlueHDI motor


Az új Peugeot Boxer 2,2 literes HDi motorcsaládját átalakított befecskendező rendszerrel látták el a még magasabb minőség és megbízhatóság érdekében.
Az intenzív igénybevétel megkívánta kiemelkedő megbízhatóság és tartósság érdekében az új Boxerrel több mint négymillió kilométert tettünk meg a legextrémebb körülmények között, teljes- és részterheléssel, illetve üresen, a legkülönfélébb útviszonyok között, rossz burkolaton és hegyvidéken egyaránt.1500 órát teszteltük az autót -20 és +40°C közötti hőmérsékleten a különféle anyagok, illetve mechanikus, műanyag és elektromos komponensek időtállóságának vizsgálatára.
Az új PEUGEOT Boxer fejlesztésekor a tartósság növelése és a zajcsökkentés fokozása kulcsfontosságúak voltak:
•    nagy szilárdságú, megerősített kocsiszekrény;
•    újratervezett széljárat a szélvédő és a motorháztető között;
•    új tolóajtó mozgató szerkezet és megerősített hátsó ajtók;
•    erősebb fékek;
•    áttervezett lengéscsillapító-tartók.


Így garantálja a Peugeot, hogy az Ön új Boxere így még tartósabb, még hatékonyabb legyen.

 

ELÉRHETŐ VÁLTOZATOK

zárt furgon, plató-kabin és plató-duplakabin változatok áruszállításhoz,
alváz-kabin, alváz-duplakabin és padlólemezes alváz-kabin változatok felépítmény kialakításához.
Ezek mellett a Boxer ötféle megengedett össztömeggel készül: a 280-as sorozat 2,8 tonnás,  a 300-as sorozat 3,0 tonnás, a 330-as sorozat 3,3 tonnás, a 350-es sorozat 3,5 tonnás, a 400-as sorozat pedig 4,0 tonnás. A választási lehetőségeket tovább szélesítik a különböző hosszúságok és szélességek. A háromféle magasság (2,254 m, 2,524 m, 2,764 m) négyféle hosszúsággal (4,963 m, 5,413 m, 5,998 m, 6,363 m) kombinálható, így Ön akár hétféle változat közül (zárt furgon esetén) választhatja ki a legmegfelelőbb modellt.
A hatféle rakodótérméret 8 köbmétertől (L1H1 változat) 17 m3-ig terjed (L4H3 változat), az ajtókat pedig úgy  méretezik, hogy a lehető legkönnyebb legyen berakodni a szállítani kívánt árut. A lehető legnagyobb rakodótér biztosítása érdekében egyetlen köbcentiméter sem vész kárba. A kerékdob méretét például lecsökkentették, távolságukat pedig optimalizálták annak érdekében, hogy a legnagyobb rakodható padlószélesség alakuljon ki (a szélesség 1,422 m a kerékdobnál, 1,870 m maximális belső szélesség mellett).


 

Új Peugeot Boxer

 

*opciók és vezető nélkül

 
 

 

 

Kérjen árajánlatot!

Peugeot AUTÓ-HOF Kft.

További infó

További akcióink