Peugeot AUTÓ-HOF Kft.

Személyautó választék

Peugeot 508

photo

Az új PEUGEOT 508 egy formabontó limuzint, amely ötvözi a magas szintű dizájnt és technológiát a kiemelkedő vezetési élmény érdekében.

 

Válassza a jövő autóját!

Az alacsony és dinamikus felépítésű, erőteljes tekintetű, atlétikus új PEUGEOT 508 egyszerre sportos és elegáns megjelenésével egy új korszak hírnöke. Plasztikus idomai, a finom kidolgozású hűtőrács és az új ledes fénysor még tovább erősítik az előkelő, merész és innovatív dizájnt.

 

 

LENYŰGÖZŐ TÖKÉLETESSÉG

508 lenyűgöző tökéletesség

Tapasztalja meg, milyen egy tökéletes autó!

Az új modell tervezői nem ismertek kompromisszumot. Minden részlet – a harmonikus arányok, a keret nélküli ajtók, a pontos illesztések és a kifogástalan kiviteli minőség is – gondos odafigyelésről árulkodik és hozzájárul a tökéletes összhatáshoz. Íme az esztétikum és a minőség szolgálatába állított szakértelem!

 

EGYEDÜLÁLLÓ PEUGEOT i-COCKPIT®

508 i-cockpit

Foglalja el helyét a különleges PEUGEOT i-Cockpit®-ban!

A high-tech vezetőhelyen kompakt kormány, magasra helyezett, konfigurálható digitális műszeregység és egy 10” kapacitív típusú HD érintőkijelző várja. Élvezze a kényelmes üléseket, a többpontos masszázst, FOCAL® audiorendszer biztosította tiszta és részletgazdag hifi hangzást, valamint az egyedülálló vezetési élményt.

 

ELSŐ A HATÉKONYSÁG!

508 hatékonyság

Ne elégedjen meg félmegoldásokkal! 

A hatékony PureTech, illetve BlueHDi Euro 6.2 motorok és az új 8 fokozatú EAT8 automata sebességváltó jóvoltából az új PEUGEOT 508-at nemcsak kiváló teljesítmény, de visszafogott CO2-kibocsátás is jellemzi.

 

AMIKOR A LÁTHATATLAN IS LÁTHATÓ

508 night vision

Ismerje meg a kibővített valóság élményét! 

A Night Vision éjjellátó* technológia a gépkocsi elején elhelyezett infravörös kamera segítségével éjszaka is érzékeli, ha a gépkocsi előtt az úton gyalogosok vagy állatok tartózkodnak. A legmodernebb biztonsági és vezetéssegítő rendszerekkeli ellátott új PEUGEOT 508 technológia tekintetében minden elvárást felülmúl.

 

INTENZÍV ÉLMÉNYEK

508 intenzív élmények

Adja át magát a vezetés örömének! 

A pontosan reagáló, könnyen kormányozható és az elektronikusan vezérelt felfüggesztés jóvoltából kiváló úttartással rendelkező új PEUGEOT 508 a vezetés újfajta élményével és a korlátlan szabadság érzésével ajándékozza meg.

Jelentkezzen tesztvezetésre Kérjen ajánlatot

Peugeot AUTÓ-HOF Kft.

További infó

További akcióink